Τετάρτη 8 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΕΚΟ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Διαμαρτυρία σήμερα στο υπουργείο Οικονομίας

Στις 11 π.μ., με πρωτοβουλία των ταξικών δυνάμεων. Πλατιά σύσκεψη συντονισμού αύριο

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, στις 11 π.μ., στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής και το Συνδικάτο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και συναφών επιχειρήσεων Ν. Αττικής, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στην «Ολυμπιακή» και σε άλλες πρώην ΔΕΚΟ. Στη Θεσσαλονίκη, οι κλαδικές Επιτροπές Αγώνα του ΠΑΜΕ καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουν σήμερα, στις 10.30 π.μ., μπροστά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Θα ακολουθήσει πορεία στα δικαστήρια, όπου θα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος των απεργών της «Siemens».

Σήμερα απεργούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, στα ΕΛΤΑ, στα αεροδρόμια (ΟΣΠΑ - ΟΣΥΠΑ), στο Μετρό, στα λιμάνια. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ (10 π.μ. - 1 το μεσημέρι), στα τρόλεϊ (έναρξη βάρδιας μέχρι τις 7.30 π.μ. και 10 μ.μ. μέχρι λήξη της βάρδιας), στα αστικά λεωφορεία και στον ΗΣΑΠ (έναρξη της βάρδιας έως 8 το πρωί και 10 το βράδυ έως λήξη της βάρδιας) και στο τραμ (έναρξη βάρδιας μέχρι 6 π.μ. και από 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τη λήξη της βάρδιας).

Προωθώντας την κοινή δράση στις πρώην ΔΕΚΟ, στην «Ολυμπιακή» και τις τράπεζες, τα σωματεία των εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό και τις Τηλεπικοινωνίες διοργανώνουν σύσκεψη αύριο Πέμπτη 9 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Επισιτισμού (Γλάδστωνος 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ