Κυριακή 12 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο «φουλ οι μηχανές» για την πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη» με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό

Από τις 5 του μήνα ξεκίνησε ουσιαστικά και τυπικά η προσυνεδριακή δραστηριότητα του Κόμματος, με τη δημοσίευση στο «Ριζοσπάστη» των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο για το πρώτο θέμα του. Στις 19 του μήνα θα δημοσιευτεί το κείμενο των Θέσεων του δεύτερου θέματος του Συνεδρίου, για το Σοσιαλισμό.

Η «επόμενη μέρα» από τη δημοσίευση των Θέσεων, βρίσκει τις κομματικές οργανώσεις στο σχεδιασμό της δουλειάς με τους εργαζόμενους, τους λαϊκούς ανθρώπους, για την πιο πλατιά συζήτηση με τις Θέσεις για το Συνέδριο αλλά και στην προετοιμασία της πανεξόρμησης της ερχόμενης Κυριακής, με τις Θέσεις της ΚΕ για το Σοσιαλισμό.

Εκτιμάμε ότι έχουν διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις που συνιστούν ένα εφαλτήριο για μια δυναμική πορεία του Κόμματος. Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο αυτή - και αυτό φάνηκε και στην εξόρμηση που πραγματοποιήσαμε, του «Ριζοσπάστη» - κυριαρχεί ένα πνεύμα μαχητικής αισιοδοξίας στις γραμμές μας ότι τα επόμενα χρόνια το Κόμμα θα ανεβάσει την προσφορά του και θα βρεθεί πολύ πιο κοντά στο ύψος των μεγάλων απαιτήσεων του εργατικού, του λαϊκού αγώνα. Μ' αυτό το πνεύμα μαχητικής αισιοδοξίας οργανώνουμε την πανεξόρμηση της επόμενης Κυριακής με το «Ριζοσπάστη», με το φιλόδοξο στόχο να ξεπεράσουμε κατά πολύ τα πλάνα της προηγούμενης πανεξόρμησης.

Για όλα αυτά συζητήσαμε με τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ