Τετάρτη 15 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Γιάννης Γκιόκας, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει για να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των κατοίκων, για την απομάκρυνση του πεδίου βολής στην περιοχή Αγρας Ν. Λέσβου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια Υπουργό τι μέτρα θα λάβει ώστε άμεσα να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις στα ΕΛΤΑ Λέσβου με τη μονιμοποίηση όσων εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και όλες τις επιπλέον αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς εάν θα χρηματοδοτήσει η κυβέρνηση άμεσα και πλήρως την κατασκευή νέων σύγχρονων σχολικών κτιρίων που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές (παιδαγωγικές και υγιεινής και ασφάλειας), εξοπλισμένα με όλο τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, για να καλυφθούν οι ανάγκες σε σχολικά διδακτήρια στο Δήμο Ευόσμου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Κυβέρνηση για να σταματήσει η λειτουργία της χοιροτροφικής μονάδας ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΒΕΕ στα Μεγάλα Καλύβια, που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στη δημόσια υγεία και αφόρητη δυσοσμία σε κατοικημένη περιοχή.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς αν είναι σε γνώση τους η είσπραξη διπλής προμήθειας από την ΑΤΕ και άλλες τράπεζες σε αγοραπωλησία συναλλάγματος και ποια μέτρα θα πάρουν για την προστασία των ανυποψίαστων συναλλασσόμενων πολιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ