Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΑΘΕΩΣ ΑΥΛΙΔΑΣ
Πάλι τους «έπνιξε» ο βόθρος!

Για άλλη μια φορά, αυτές τις μέρες, αναδόθηκε η ...μπόχα του προβλήματος του Νηπιαγωγείου στο Βαθύ Αυλίδας. Οι γονείς σταμάτησαν να στέλνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο, γιατί το υπόγειο πλημμύρισε με βοθρολύματα!

Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σχολείο ταλανίζει γονείς και νήπια εδώ και πολύ καιρό. Το εντελώς ακατάλληλο νοικιασμένο κτίριο, όπου στεγάζεται, διαθέτει μόνο δυο τουαλέτες που καταλήγουν σε βόθρο λυμάτων, ο οποίος μάλιστα είναι κοινός με διπλανό μικροβιολογικό εργαστήριο! Οι αρμόδιες υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας έχουν καταγράψει αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση από το Δεκέμβρη του 2007, μέχρι σήμερα όμως το πρόβλημα έχει μείνει ...στην καταγραφή. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της ΝΑΣ σε πολλά νομαρχιακά συμβούλια, ο νομάρχης παραπέμπει σε ...«υπηρεσιακούς παράγοντες».

Τις ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, αλλά και της δημοτικής και νομαρχιακής αρχής επισημαίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ, με αφορμή το συγκεκριμένο πρόβλημα στο νηπιαγωγείο και τονίζει: «Στην αδιαφορία τους χρειάζεται να μπει τέρμα. Κανείς δε δέχεται το παιδί του να βρίσκεται σε ένα νηπιαγωγείο που ξεχειλίζουν τα βοθρολύματα. Καλούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να διεκδικήσουν τώρα την ανέγερση νέου κτιρίου με προδιαγραφές πραγματικού νηπιαγωγείου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ