Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Σε συντονισμένες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, στον «Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο» και το τραμ, αντιδρώντας στην προσπάθεια κατάργησης των ΣΣΕ. Τη Δευτέρα, 3 Νοέμβρη, οι εργαζόμενοι στα τρία Μέσα θα κάνουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. και συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

ΜΕΤΑΛΛΟ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Κάλεσμα σε όλους τους μεταλλεργάτες του Θριασίου να συμμετέχουν μαζικά στη σημερινή Γενική Συνέλευση (5 μ.μ., Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας) απευθύνει το Συνδικάτο Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ». Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν από τις 10 ως τις 14 Νοέμβρη. Ο «Συνδυασμός Εργατών Μετάλλου» καλεί σε υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ταξικού Συνδικάτου.

ΜΕΤΑΛΛΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στις κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ταξικό τους Συνδικάτο προσέρχονται οι μεταλλεργάτες του Πειραιά από τις 5 ως τις 16 Νοέμβρη. Με την κορυφαία αυτή διαδικασία οι μεταλλεργάτες καλούνται να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού την αγωνιστική ταξική πορεία του Συνδικάτου, αναδεικνύοντας ακόμα πιο ενισχυμένες, τις δυνάμεις της «Αγωνιστικής Ενότητας Μεταλλεργατών», στις οποίες εμπιστεύονται την απόλυτη πλειοψηφία της διοίκησης.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Σε συμβολική κατάληψη των κεντρικών γραφείων της «Αγροτικής Ασφαλιστικής», προχώρησαν χθες οι εργαζόμενοι, στο πλαίσιο δίωρης στάσης εργασίας ενάντια στην επικείμενη πώλησή της. Σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα δίωρη στάση εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ