Τρίτη 13 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Τραμπούκικη επίθεση αιρετών της ΝΔ κατά στελέχους του ΚΚΕ

Καταγγελία της ΝΕ Κέρκυρας του Κόμματος

Τραμπούκικη επίθεση από στελέχη και μέλη της ΝΔ σε βάρος του μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ Θοδωρή Γουλή σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στο Δήμο Παλαιοκαστρίτσας της Κέρκυρας, σε περιοδεία που πραγματοποιούσε η ΚΟ Παλαιοκαστρίτσας του ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιαπάδων και στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Αγαθός, εξαπέλυσε φραστική επίθεση αλλά και επίθεση με κλοτσιές και μπουνιές σε βάρος του στελέχους του ΚΚΕ, ενοχλημένος από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που μοίραζε η ΚΟΒ Παλαιοκαστρίτσας, με την οποία καταδικάζονταν και καταγγέλλονταν η αντιδημοκρατική και προκλητική στάση που επέδειξε σε βάρος νεολαίων λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, καθώς ο αιρετός της ΝΔ, υπερασπιζόμενος την κρατική βία και καταστολή που οδήγησε στη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, πρόβαλε πως... δεν έπρεπε να σκοτώσουν έναν αλλά 30, ενώ πρόσβαλε και την ιστορία και τη μνήμη χιλιάδων αγωνιστών κομμουνιστών της Μακρονήσου. Μάλιστα, δε δίστασε να χτυπήσει και τραυματίσει στο πρόσωπο έναν από τους νεολαίους.

Αυτή λοιπόν η αποκάλυψη της απαράδεκτης συμπεριφοράς του και της αντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης ενόχλησε εκ νέου τον αιρετό της ΝΔ, στον οποίο έσπευσε να δώσει «χείρα βοήθειας» το μέλος της ΝΔ Μιχάλης Ρεπούλιος εξαπολύοντας επαίσχυντο και ακατονόμαστο υβρεολόγιο κατά του στελέχους του ΚΚΕ, φτάνοντας μέχρι την προσβολή της μνήμης του πατέρα του.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καταγγέλλει στον κερκυραϊκό λαό την τραμπούκικη αυτή επίθεση. «Η πολιτική κατάντια ορισμένων μελών και στελεχών της ΝΔ δεν έχει τέλος, αναφέρεται. Επειδή δεν έχουν επιχειρήματα να απαντήσουν στην πολιτική κριτική για το ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας αντιδρούν με τραμπούκικο τρόπο αρχικά ενάντια στη νεολαία του χωριού και στη συνέχεια κατά στελέχους του ΚΚΕ».

«Η αποθράσυνσή τους, επισημαίνεται σε άλλο σημείο, οφείλεται στην πολιτική κάλυψη που τους παρέχει η ηγεσία της ΝΔ».

Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν κάμπτουν το αγωνιστικό φρόνημα της νεολαίας, δε φοβίζουν τους κομμουνιστές. Καλεί το λαό και τη νεολαία να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ