Τετάρτη 21 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τόσο ίδιοι!

Η υποκρισία και η κοροϊδία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάει ...σύννεφο. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμπαίζουν την αγροτιά ασυστόλως, παίζουν με τις λέξεις για να δείξουν ότι έχουν διαφορά. Αλλά δεν μπορούν να κρύψουν πόσο ίδιοι είναι, πόσο μακριά από τα συμφέροντα της αγροτιάς είναι, πόσο ενάντια στον αγώνα της αγροτιάς είναι.

Προχτές, ο Σ. Χατζηγάκης δήλωσε ανάμεσα σε άλλα αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις:

«Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συγκεκριμένα, αναγνωρίζει ότι υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες αγροτών που έχουν πρόβλημα. Αυτό δεν το κρύβει κανείς. (...) Δεν πρέπει να χάσουν το δίκαιό τους (...) Οι ακραίες ενέργειες αντίθετα θα δημιουργήσουν αντιπαράθεση με την ίδια την κοινωνία. Δε θέλω οι αγρότες να έρθουν κόντρα με την κοινωνία».

Χτες, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ανάμεσα σε άλλα αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις:

«Τους λέμε ότι έχουν δίκιο. (...) Οι κινητοποιήσεις οι οποίες ετοιμάζουν, είναι απόρροια της απόγνωσης στην οποία βρίσκονται. Ταυτόχρονα, βεβαίως, πρέπει η κάθε κοινωνική ομάδα να διασφαλίζει, ώστε οι κινητοποιήσεις της να μην αποβαίνουν σε βάρος της συνολικής οικονομικής κατάστασης στη χώρα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο».

Κουίζ: Αν δε γράφαμε τα ονόματα πριν τις παραπάνω δηλώσεις θα ξεχώριζε κανείς ποια ανήκει σε στέλεχος της κυβέρνησης και ποια σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ