Κυριακή 25 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών

-- Η Κεντρική Διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) διοργανώνει τη χρονιάτικη συνεστίασή της με κοπή πίτας, την Κυριακή 1η Φλεβάρη ώρα 13,00, στο κοσμικό κέντρο «ΜΠΟΕΜΙΣΣΑ» (Σολωμού 17-19, Εξάρχεια, τηλ.: 210.3843.836). Καλούνται οι συναγωνιστές και φίλοι της Αντίστασης να προμηθευτούν προσκλήσεις. Εκτός των άλλων, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αντάρτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

-- Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) καλεί τα μέλη της και τους φίλους της ΠΕΑΦΕ στην εκδήλωση - «Ιστορική βραδιά τιμής και μνήμης» που γίνεται, σήμερα Κυριακή 25.1.09 ώρα 6μμ έως 8 μμ, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Στην εκδήλωση, αγωνίστριες και αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης θα διηγηθούν ιστορικά γεγονότα από την περίοδο της Αντίστασης. Θα ακουστούν τραγούδια και ποιήματα και θα παρουσιαστεί ένα μικρό αφιέρωμα στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ