Κυριακή 25 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος, που θα γίνει αύριο Δευτέρα 26 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο Σπάρτης.

-- Κλιμάκιο της ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Μπάμπη Χαραλάμπους θα επισκεφθεί το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας αύριο Δευτέρα, στις 11.30 π.μ.

-- Στην Αγιά του Δήμου Πάργας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει, αύριο Δευτέρα 26/1, στις 6.30 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του Κόμματος για την αγροτική οικονομία.

-- Σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμπάκα την Τρίτη 27/1 στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στη Λούτσα Πρέβεζας θα περιοδεύσει και θα μιλήσει την Τετάρτη 28/1, στις 6.30 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική οικονομία.

-- Την Τετάρτη 28/1, στο εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ στη θέση Κατάρα Τρικάλων, στις 6.30 π.μ. θα περιοδεύσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ