Σάββατο 14 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συγχαρητήρια στο ΚΚ Ισραήλ

Την επιτυχία που σημείωσε το Μέτωπο «Χαντάς» στις εκλογές της περασμένης Τρίτης όπου εξέλεξε 4 βουλευτές (την προηγούμενη φορά είχε 3) χαιρετίζει η ΚΕ του ΚΚΕ με συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στο ΚΚ Ισραήλ. Σε αυτή σημειώνεται:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Απευθύνουμε θερμά συντροφικά συγχαρητήρια για την εκλογική επιτυχία που σημείωσε το HADASH, μέτωπο για την ειρήνη, τον κύριο κορμό του οποίου αποτελεί το ΚΚ Ισραήλ, στις βουλευτικές εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου 2009.

Η εκλογική άνοδος που σημειώθηκε σε συνθήκες της πιο βάρβαρης και άδικης επίθεσης του ισραηλινού στρατού κατά των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, αποτελεί μια θαρραλέα απάντηση και μια μεγάλη νίκη ενάντια στο κλίμα τρομοκρατίας, εκβιασμών, ακόμα και απειλών στο να τεθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα στην παρανομία.

Η ενίσχυση των κομμουνιστών και των προοδευτικών φιλειρηνικών δυνάμεων μέσα στο Ισραήλ ενισχύει την πάλη για τη δικαίωση των αγώνων του παλαιστινιακού λαού για την ανεξαρτησία τους, την απόκτηση του δικού τους βιώσιμου και κυρίαρχου κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, αλλά και τη βοήθεια των αγώνων των λαών της περιοχής ενάντια στη λεγόμενη "Νέα Μέση Ανατολή"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ