Σάββατο 28 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Απαιτούν αναβάθμιση του ΙΚΑ

Διαμαρτυρίες σε Ελευσίνα και Νέα Ιωνία

Η άθλια κατάσταση στις υποδομές και τις υπηρεσίες του ΙΚΑ βγάζει τους συνταξιούχους στους δρόμους
Η άθλια κατάσταση στις υποδομές και τις υπηρεσίες του ΙΚΑ βγάζει τους συνταξιούχους στους δρόμους
Με αγωνιστική συγκέντρωση έξω από τα ιατρεία του ΙΚΑ προχτές το πρωί οι συνταξιούχοι της Ελευσίνας διεκδίκησαν νέο κατάλληλο ιδιόκτητο κτίριο του ΙΚΑ πλήρως στελεχωμένο με γιατρούς και μόνιμο προσωπικό. Στην κινητοποίηση που διοργάνωσε η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας, οι συνταξιούχοι βρήκαν αλληλέγγυους στο πλευρό τους ταξικά σωματεία και συνδικαλιστές της Γραμματείας Θριασίου του ΠΑΜΕ. Ταυτόχρονα, με συνθήματα και με μοίρασμα ανακοινώσεων βρήκαν τη μεγάλη συμπαράσταση από όλους τους ασφαλισμένους που πήγαν χτες στα ιατρεία του ΙΚΑ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ' το υποκατάστημα του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν την περασμένη Τρίτη συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφορά των ιατρείων της περιοχής. Υπογράμμισαν ότι η απόφαση του ΙΚΑ να μεταστεγάσει την ιατρική μονάδα σε περιοχή μακριά από το κέντρο της πόλης θα ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους και το προσωπικό, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει διαθέσιμο κτίριο για ενοικίαση σχεδόν απέναντι από το υποκατάστημα και με τα μισά χρήματα από το εν λόγω ακατάλληλο κτίριο.

Για το ίδιο θέμα, την Τετάρτη μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης, με τη συμμετοχή του προέδρου της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δ. Μαυροδόγλου, συναντήθηκαν με το διοικητή του ΙΚΑ Θ. Αμπατζόγλου. Στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας φορέων και σωματείων της Ν. Ιωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ