Τρίτη 24 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα φανερά σκάνδαλα

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ σκάνδαλα του τύπου ποιος συγγενής στελέχους του ΠΑΣΟΚ είναι μέτοχος σε χρηματιστηριακές και διαφημιστικές εταιρίες, δεν κοιτάμε καλύτερα τα σκάνδαλα του ποιοι μπαίνουν «μέτοχοι» στους δημόσιους οργανισμούς, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων;

`Η, μήπως, επειδή τα τελευταία γίνονται στα φανερά και με τυμπανοκρουσίες σημαίνει ότι δεν είναι σκανδαλώδη;

Καλώς ή κακώς έχουμε φτάσει στην εποχή που η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος γίνεται με τον πιο φανερό τρόπο. Εντελώς απροκάλυπτα!

Γι' αυτό σας λέμε, αφήστε τις μετοχές της Πόπης και κοιτάχτε καλύτερα τις μετοχές του ΟΤΕ, όπου γίνεται... «της Πόπης», όπως λέγεται στην αργκό!!!

ΠΑΝΤΩΣ τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών θα τα δείτε σήμερα στις εφημερίδες ή μπορεί να τα είδατε από χτες στα κανάλια, και βέβαια όπως θα διαπιστώσετε οι «πρωτοκλασάτοι» των δυο μεγάλων κομμάτων έχουν... το κομπόδεμά τους.

Είναι, που... μας ορκίζονταν στις τελευταίες εκλογές ότι ουδείς υπερέβη το πλαφόν των 25 εκατομμυρίων για την προσωπική του προβολή. Δηλαδή, εσείς αυτό το πιστεύετε; Γιατί εμείς δυσκολευόμαστε...

Ε, πώς να το κάνουμε τώρα... Οταν έχεις ένα εισόδημα μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών, δεν αφήνεις το ενδεχόμενο της εκλογής σου στη... διακριτική ευχέρεια είκοσι και τριάντα εκατομμυρίων. Ξοδεύεις περισσότερα...


Γρηγοριάδης Κώστας

Κι επειδή διαπιστώσαμε ότι πολλοί μίλησαν για πρωτιά σε χρήματα του Παναγιώτη Φασούλα, να σημειώσουμε ότι για τον συγκεκριμένο, αν μη τι άλλο, γνωρίζουμε από πού προέρχονται!

ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ νομίζει ότι του... κάνει κακό του Μητσοτάκη ο Σαμαράς, που μέσω του «περιβάλλοντος του» (γνωστός τρόπος να μην απαντάς ευθέως) του «κολλάει» για την υπόθεση της πτώσης της κυβέρνησης της ΝΔ το 1993;

Αλλο που δε θέλει ο επίτιμος να γίνεται θόρυβος γύρω από την υπόθεση, προκειμένου να θυμούνται μετά λύπης τους τα στελέχη της ΝΔ ότι κάποτε... χάσανε την κουτάλα.

Είναι φανερό ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ξεχάσει την... τέχνη του. Ρίχνει δολώματα στον Σαμαρά κι αυτός «τσιμπάει» χωρίς καθυστέρηση! Τι να γίνει είναι... θέμα πείρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ