Τετάρτη 8 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»: Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη από τις 6 π.μ. έως τις 10 π.μ. θα πραγματοποιήσουν οι καθαρίστριες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι συγκαλύπτει τις αυθαιρεσίες του εργολάβου (ISS) και διαιωνίζει το καθεστώς των εργολαβιών.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ: Σύσκεψη με θέμα την οικονομική κρίση διοργανώνει σήμερα στις 7 μ.μ. η Ενωση Λογιστών Αθήνας και η Επιτροπή Νέων Λογιστών, στα γραφεία της Ενωσης (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αθώους έκρινε το Πλημμελειοδικείο Πειραιά τον Νίκο Ξουράφη, μέλος της διοίκησης του ΕΚ Πειραιά και στέλεχος του ΠΑΜΕ και τον εργαζόμενο Αρη Κουκή, οι οποίοι είχαν συρθεί στο εδώλιο με χαλκευμένες κατηγορίες για την απεργία που είχε γίνει στις 9 Νοέμβρη του 2005 στο κατάστημα «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ». Η απεργία είχε γίνει με αίτημα την επαναπρόσληψη του Α. Κουκή.

ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα, την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης που εδώ και 7 μήνες παραμένουν απλήρωτοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ