Πέμπτη 9 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΒΕ
Την Κυριακή η συνδικαλιστική σύσκεψη

Με στόχο να δοθεί νέα ώθηση στις προσπάθειες αγωνιστικής ενεργοποίησης και συντονισμού δράσης των αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων και αυτοκινητιστών, διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Παναττικής Συντονιστικής Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ - Αυτοκινητιστών, ευρεία συνδικαλιστική σύσκεψη. Η σύσκεψη θα γίνει την Κυριακή 12 του Απρίλη, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα των Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ (Σωκράτους 23), στην Ομόνοια.

Βασική επιδίωξη της σύσκεψης είναι η καλύτερη οργάνωση της δουλειάς μέσω της ανταλλαγής εμπειρίας και το συντονισμό της δράσης των αγωνιστικών δυνάμεων στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Η Συντονιστική στο σχετικό κάλεσμα επισημαίνει ότι «σήμερα, είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε πιο αποφασιστικά σε νέα βήματα. Τον εμπλουτισμό του διεκδικητικού πλαισίου με μια σειρά ώριμα αιτήματα που αντιστοιχούν στις σημερινές ανάγκες των αυτοαπασχολούμενων και των μικρών ΕΒΕ και τον προγραμματισμό δράσης στο επόμενο διάστημα». Προσθέτει, επίσης, ότι «σήμερα, σε μια περίοδο όξυνσης της αντιλαϊκής επίθεσης της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι απαραίτητη η αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ