Σάββατο 25 Δεκέμβρη 1999 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σπουδάζουσα Αθήνας και Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ
Υπερκάλυψαν τους στόχους και συνεχίζουν

Μικρά αποδείχτηκαν τα πλάνα της Οικονομικής Εξόρμησης για τις Οργανώσεις Σπουδάζουσας της ΚΝΕ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ, αντίστοιχα, από το άνοιγμα των μελών τους στους νέους φοιτητές και σπουδαστές, φάνηκαν για άλλη μια φορά οι δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ από πλατιά τμήματα νέων.

Στο 126% της κάλυψης του πλάνου της, βρίσκεται η Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας έχει φτάσει αντίστοιχα στο 120%. Και οι δυο οργανώσεις πλέον δίνουν τη μάχη της παραπέρα υπερκάλυψης του πλάνου τους μέσα σε κλίμα άμιλλας.

Μέσα και από αυτή τη μάχη, τα μέλη των οργανώσεων αποκόμισαν μια σημαντική θετική εμπειρία στη δράση τους, καθώς, πέρα από το άνοιγμα στους φοιτητές και σπουδαστές στις σχολές, αξιοποίησαν γενικότερα και σημαντικούς σταθμούς στη δράση της ΚΝΕ, όπως στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που δέθηκε με τους αγώνες του λαού ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στην επίσκεψη του Κλίντον και τους μεγάλους αγώνες στην Παιδεία.

Πρώτος Τομέας της Οργάνωσης ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι αυτός των Γεωτεχνών και Υγείας, που έχει καλύψει το πλάνο του κατά 184%. Η κάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης στις υπόλοιπες Τομεακές Οργανώσεις της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης έχει ως εξής: Σχολή Θετικών Επιστημών 151%, Πολυτεχνείο 131%, Φιλοσοφική 123%, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 119%, Παιδαγωγικά - Καλών Τεχνών - ΤΕΦΑΑ 115%, Νομικών Οικονομικών Σπουδών 102% και ΤΕΙ 72%.

Αντίστοιχα, στη Σπουδάζουσα της Αθήνας, πρώτος Τομέας είναι η οργάνωση ΑΣΟΕΕ - Πανεπιστήμιο Πειραιά - Γεωπονική, που έφτασε στο 115% του πλάνου της και οι υπόλοιποι τομείς είναι: Πανεπιστήμιο Αθήνας 100%, Φιλοσοφική 80%, Φυσικομαθηματικό - Πολυτεχνείο 75% και Πάντειος 65%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ