Παρασκευή 5 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ - Σ.Ε. «ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ»
Ψήφο στο ΚΚΕ

Με ανακοίνωσή τους «η Πολιτική Κίνηση "Μαρξιστική Τάση" και η συντακτική επιτροπή της εφημερίδας "Μαρξιστική Φωνή" (www.marxismos.com) δηλώνουν την πολιτική τους υποστήριξη στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές. Το ιστορικό κόμμα του ελληνικού προλεταριάτου είναι το μόνο μαζικό κόμμα που συστηματικά καταδικάζει την καπιταλιστική Ευρωπαϊκή Ενωση. Γι' αυτό η ψήφος στο ΚΚΕ είναι το πιο καθαρό εκλογικό μήνυμα εναντίωσης στην καπιταλιστική ΕΕ και στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό.

Με τη θέση μας αυτή αποδεχόμαστε έμπρακτα την έκκληση της ηγεσίας του ΚΚΕ προς όλους όσους διαφωνούν με πλευρές της πολιτικής του κόμματος να το στηρίξουν στις εκλογές. Πιστεύουμε ότι στις σημαντικές μάχες ενάντια στους εκπροσώπους του κεφαλαίου όλες οι πολιτικές τάσεις του κομμουνιστικού κινήματος οφείλουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης του καπιταλισμού και γενικευμένης επίθεσης του κεφαλαίου στην τάξη μας, η μάχη των ευρωεκλογών είναι κρίσιμη. Η ψήφος κάθε εργαζόμενου και νέου στο ΚΚΕ είναι για μας επιβεβλημένη, γιατί αποτελεί ένα πολιτικό χαστούκι στα συμφέροντα και στα σχέδια του ευρωπαϊκού κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ