Τρίτη 7 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συνεχίζονται οι αγροτικές συσκέψεις

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές συσκέψεις που οργανώνουν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της ΠΑΣΥ, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αυτό το διάστημα, τα αγροτικά προϊόντα, καθώς και τα νέα μέτρα που προωθούνται από την ΕΕ σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών.

Χτες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη που οργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Ανοιξη», στην οποία συζητήθηκε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σιτηρών, οι οποίοι βλέπουν τη σοδειά τους πολύ μειωμένη, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών - συνεχείς βροχοπτώσεις, αυξομειώσεις θερμοκρασίας - που επικράτησαν το δίμηνο Απρίλης - Μάης, εποχή γονιμοποίησης των σιτηρών.

Σύσκεψη, στην οποία θα συζητηθούν, ιδιαίτερα, τα προβλήματα της βαμβακοκαλλιέργειας και των σιτηρών, προγραμματίζει, για τις επόμενες μέρες, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Στη Λάρισα, ανάλογη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αγιά την περασμένη Παρασκευή, όπου και αποφασίστηκε η κινητοποίηση των αγροτών της επαρχίας, που έγινε την περασμένη Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ