Σάββατο 11 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΜΕΓΑΡΑ: Στην απόλυση έξι εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Μεγάρων προχώρησε χτες η δημοτική αρχή Μεγάρων (ΠΑΣΟΚ). Την ίδια στιγμή, ανακοίνωσε στους υπόλοιπους ότι θα απασχολούνται πλέον με μειωμένο ωράριο! Οι περίπου 80 εργαζόμενοι αντέδρασαν άμεσα και προχώρησαν σε στάση εργασίας απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Παράνομη χαρακτήρισε χτες το δικαστήριο την προγραμματισμένη για σήμερα 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ύστερα από την προσφυγή της διοίκησης. Μετά τη δικαστική απόφαση η σημερινή απεργία ματαιώνεται.

ΟΣΕ: Τρίωρες πανελλαδικές στάσεις εργασίας (6 π.μ.-9 π.μ, 2 μ.μ.-5 μ.μ., 10 μ.μ.-1 π.μ.) θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αντιδρώντας στα σχέδια ιδιωτικοποίησής του και την απόλυση 3.000 συναδέλφων τους. Οι στάσεις εργασίας θα γίνουν στις 13, 17, 20 και 24 Ιούλη.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας για τη Δευτέρα 13 Ιούλη κήρυξε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην τράπεζα ενάντια στην απόφαση της διοίκησης να κλείσει κατάστημά της στην Τρίπολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ