Κυριακή 23 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Συνθέτης

Οταν αναγγέλθηκε στα τέλη του 2005 ότι στην Ευρωπαϊκή Ενωση κάποιοι σκέπτονταν να εξομοιώσουν τους Κομμουνιστές με τους Ναζί, ακολούθησε ένα σφοδρό κύμα διαμαρτυριών. Εκτοτε οι πονηροί κρυπτοναζιστές δούλεψαν στο σκοτάδι και τελικά πέτυχαν το σκοπό τους. Ωστε έτσι λοιπόν, το νερό και η φωτιά είναι το ίδιο. Το καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως, οι θύτες και τα θύματα, τα Αουσβιτς και τα Στάλινγκραντ, τα κτήνη και οι ήρωες, ο Φασισμός και η Αντίσταση είναι γι' αυτούς το ίδιο!

Δεν καταλαβαίνουν όμως πως μ' αυτή την τερατώδη διαστρέβλωση της πρόσφατης ιστορίας καταδίκασαν τους εαυτούς τους και όσους τους ακολουθούν στην αιώνια ντροπή, ενώ παράλληλα στιγμάτισαν ένα σημαντικό θεσμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τη σκιά της υποψίας ότι αποτελεί ένα εφαλτήριο για τη δυσφήμιση όλων των λαών και των κυβερνήσεων που συγκροτούν τη σημερινή Ευρώπη, που από Ευρώπη των Λαών, της Δημοκρατίας και της Προόδου επιδιώκουν να την καταντήσουν κακέκτυπο της Ευρώπης που επεδίωκε να δημιουργήσει ο Χίτλερ, με βασικούς στόχους την εξόντωση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, των Εβραίων, των Τσιγγάνων, των κομμουνιστών και κάθε ελεύθερου ανθρώπου χωρίς παρωπίδες.

Γι' αυτό τους κατηγορώ για κρυπτοναζισμό - κρυπτοχιτλερισμό και τους προειδοποιώ ότι σύντομα θα καταντήσουν περίγελως των ελευθέρων πολιτών όπου Γης, από τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί η πραγματική τους ταυτότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ