Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΗΛΕΙΑΣ
Σήμερα η συγκέντρωση στη Ζαχάρω

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν και χτες οι περιοδείες κλιμακίων της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΚΚΕ σε καμένα χωριά για την επιτυχία της συγκέντρωσης που θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία της Ζαχάρως, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, βουλευτή του ΚΚΕ και κεντρικό αίτημα την άμεση και πραγματική αποκατάστασή τους ώστε να ζήσουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια.

Συγκεκριμένα, από το απόγευμα και μετά μέλη και στελέχη του Κόμματος περιόδευσαν στα χωριά Ξεροχώρι, Σμέρνα, Μηλέα, Χρυσοχώρι, Μίνθη, Λέπρεο, Γιαννιτσοχώρι και βρέθηκαν μαζί με τους πυρόπληκτους για να συντονίσουν με μεγαλύτερη επιτυχία τον αγώνα τους για πραγματική αποκατάσταση και αποζημιώσεις.

Το ΚΚΕ από την πρώτη μέρα των πυρκαγιών είναι δίπλα στις αγωνιστικές συσπειρώσεις των πυρόπληκτων, που βάζουν εμπόδια στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής που τους ξεκληρίζει και διεκδικεί μια άλλη πολιτική προς όφελος των εργαζομένων και της φτωχομεσαίας αγροτιάς. Βρίσκεται σταθερά δίπλα τους, προβάλλει και στηρίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις τους. Μαζί τους απαιτεί από την πρώτη στιγμή: Ολική αποζημίωση για το κατεστραμμένο αγροτικό κεφάλαιο, για τα κατεστραμμένα σπίτια και τις αγροτικές υποδομές. Λεπτομερή, δεσμευτικό σχεδιασμό αναδάσωσης. Καμιά αλλαγή χρήσης γης. Ουσιαστικά τεχνικά αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα από το κράτος. Αμεση πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων στην πυροσβεστική και δασική υπηρεσία και στο ΕΣΥ, προσωπικό μόνιμο και όχι εποχικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ