Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Νέος Γραμματέας στο ΚΣ της ΕΔΟΝ

Συγχαρητήρια επιστολή του απέστειλε ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

Νέος Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ εκλέχτηκε προχτές ο μέχρι πρότινος Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της Οργάνωσης, Χάρης Καράμανος. Ο Χ. Καράμανος είναι 29 ετών, ήταν μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου από το 2006 και μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΕΔΟΝ από το 2008.

Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του απέστειλε στον Χ. Καραμάνο ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Σύντροφε Χάρη,

Εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ σου απευθύνω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ. Ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στους αγώνες των νέων κομμουνιστών της Κύπρου.

Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο διάστημα θα βρει την ΕΔΟΝ ακόμη πιο δυνατή στην πάλη ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, το σοβινισμό και τον αντικομμουνισμό, ενάντια στην ξένη κατοχή, για την επαναπροσέγγιση Ελληνοκυπρίων - Τουρκοκυπρίων, για μια ειρηνική, δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του κυπριακού προβλήματος. H ανοδική πορεία της ΕΔΟΝ αποτελεί εγγύηση ότι θα δυναμώσουν οι αγώνες της κυπριακής νεολαίας για μόρφωση, ειρήνη, δουλειά με δικαιώματα.

Σε αυτόν τον αγώνα η ΕΔΟΝ, συνολικά η κυπριακή νεολαία, μπορούν πάντα να υπολογίζουν στην αταλάντευτη αλληλεγγύη της ΚΝΕ.

Αλλωστε, οι Οργανώσεις μας συνδέονται με μακρόχρονους δεσμούς κοινών αγώνων, με στενές αδελφικές σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης που ευχόμαστε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο.

Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ