Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΡΤΑ
Για δυνατό λαό

Με κεντρικό σύνθημα «Σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος, η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα», ξεκίνησαν χτες το βράδυ οι διήμερες εκδηλώσεις του κεντρικού Φεστιβάλ στην Αρτα, στην πλατεία Σκουφά, όπου μίλησε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο χώρο, όπου είχαν στηθεί ταμπλό με θέματα για τη σοσιαλιστική επανάσταση, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, έντονο ήταν το κάλεσμα, η προτροπή προς τη νεολαία, τους εργαζόμενους και το λαό, να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές. «Για δυνατό λαό, με ισχυρό ΚΚΕ, για να τους χαλάσουμε τα αντιλαϊκά σχέδια», έγραφε το πανό που απλωνόταν στην κεντρική σκηνή, αναδεικνύοντας την ανάγκη να ενισχυθεί η προοπτική του άλλο δρόμου ανάπτυξης, με κριτήριο τη λαϊκή ευημερία, ώστε οι εργάτες, οι άνθρωποι του μόχθου, αυτοί που παράγουν τον πλούτο, να τον καρπωθούν.

Το διήμερο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στην Αρτα ολοκληρώνεται σήμερα στην πλατεία Σκουφά και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Μαθητικό συγκρότημα, έντεχο τραγούδι από συγκρότημα της ΚΝΕ, συζήτηση για το σοσιαλισμό, συναυλία κουβανέζικης και λατινοαμερικάνικης μουσικής από τους «Ηasta banana» και ρεμπέτικο γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ