Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ

Σήμερα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, η κεντρική ομιλία της Ελένης Μπέλλου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Πολλοί νέοι επισκέφθηκαν το χώρο του Φεστιβάλ στην Πάτρα
Πολλοί νέοι επισκέφθηκαν το χώρο του Φεστιβάλ στην Πάτρα
Με επιτυχία ξεκίνησε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στην Πάτρα και θα ολοκληρωθεί σήμερα με την κεντρική ομιλία της Ελένης Μπέλλου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Χτες, χαιρέτισε ο Γιώργος Ελταχήρ, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ νωρίτερα έγινε συζήτηση για τη μάχη των εκλογών. Ξεχωριστή στιγμή στις χτεσινές εκδηλώσεις ήταν τα τραγούδια των αγώνων από τους απολυμένους της μπάντας του Δήμου Πάτρας. Οι νέοι που βρέθηκαν στο Κάστρο της Πάτρας παρακολούθησαν, επίσης, αφιέρωμα στο ροκ της αμφισβήτησης, συναυλίες με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Ο Γ. Ελταχήρ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Καλούμε τη νεολαία να αποδυναμώσει αποφασιστικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οσο πιο αδύνατοι είναι και οι δύο τους, τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύονται να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να αντισταθούμε καλύτερα στα χειρότερα που μας ετοιμάζουν. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, για την ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, για να ανοίξουμε τον ελπιδοφόρο δρόμο της ρήξης και της ανατροπής, για μια οικονομία που θα υπηρετεί το λαό και όχι τα κέρδη των λίγων. Καλούμε σε πανστρατιά τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ σε χιλιάδες νεανικές ανυπότακτες ψήφους. Το κάλεσμα του Κόμματος θα φτάσει παντού, εκεί που δουλεύει, μορφώνεται και ψυχαγωγείται η νεολαία. Πιο δυνατό ΚΚΕ, πιο δυνατός λαός».

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα και το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Κεντρική Σκηνή: Αφιέρωμα στο τραγούδι για τους μετανάστες και τη μετανάστευση από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Ομιλία της Ελένης Μπέλλου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλίες του Χρήστου Θηβαίου και του Μανώλη Μητσιά.

Νεανική Σκηνή: Συναυλίες με τα ερασιτεχνικά και μαθητικά συγκροτήματα «In the Shadows», «Lost Faith», «Deja Vu», «Stage Blood», «Blue Horizon», «Snached», «Ισσοβίτες». Συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τους «Εαρινή Ζυγιά».

Σκηνή χορού: Παραδοσιακοί χοροί πολιτιστικών συλλόγων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ