Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Να πάρει ο λαός κουράγιο από το κουράγιο μας

Οταν συνειδητοποιήσετε, ότι δεν είστε μόνο οι αδικημένοι, αλλά και οι πρωταγωνιστές της παραγωγής του πλούτου, τότε θα έχετε τη δύναμη και το κουράγιο, να παλεύετε με αποτελεσματικότητα, να οργανώσετε την αντεπίθεσή σας.

Με αυτά τα λόγια, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απηύθυνε κάλεσμα αγώνα στους εργατοϋπάλληλους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικροκαταστηματάρχες και τη νεολαία της Πάτρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Παρά τη δυνατή βροχή, οι γειτονιές της Πάτρας πλημμύρισαν από νωρίς το απόγευμα με κόκκινες σημαίες και τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έφτασαν μαζικά στη συγκέντρωση.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα, στους ριζοσπάστες και προοδευτικούς αριστερούς, λέγοντάς τους να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές με το ΚΚΕ και ότι στις 4 Οκτώβρη δεν κρίνεται η λαϊκή εξουσία... Γιατί όμως μέχρι τότε, να ξαναστριμωχτούμε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Τέλος, κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΚΚΕ, πεισματωμένοι, αισιόδοξοι, μαχητικοί, υποχρεωμένοι «να στυλώσουμε την αισιοδοξία του λαού, να πάρει ο λαός κουράγιο από το κουράγιο μας».

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ