Τετάρτη 14 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Στις 7 μ.μ., στην Αποθήκη 1 του Λιμανιού, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος

Eurokinissi

Μεγάλη συγκέντρωση για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, 14 Οκτώβρη, οι Εργατικές - Κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ., στην Αποθήκη 1, στο λιμάνι με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Ανάλογη συγκέντρωση - συζήτηση, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και με θέμα «Η οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ» διοργανώνει και η Κομματική Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟΑ, τη Δευτέρα 19 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «NOVOTEL» (Μιχαήλ Βόδα 4 - 6).

Συγκεντρώσεις με μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσουν στις παρακάτω συγκεντρώσεις για τις μετεκλογικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ:

  • Την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση που διοργανώνει η Εργατική Αχτίδα Πάτρας του ΚΚΕ, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλ. Γεωργίου), θα μιλήσει ο Δ. Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 21 Οκτώβρη, στην Καλαμάτα, στην αίθουσα της Νομαρχίας, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ