Σάββατο 11 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Βοήθεια στον παλαιστινιακό λαό

Στις περιοχές της Γάζας και της Ιερουσαλήμ θα μεταβεί αντιπροσωπεία της Νομαρχίας Αθήνας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση εκεί, ενώ σε συνεργασία με την Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής θα αναλάβει τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικού και ιατροφαρμακευτικού υλικού στον παλαιστινιακό λαό.

Την απόφαση αυτή έλαβε, στην προχτεσινή του συνεδρίαση, το νομαρχιακό συμβούλιο, μετά από σχετική πρόταση της παράταξης «Πρωτοβουλία 2000», με την προσθήκη που έκανε ο επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΝΑΣ), Σπύρος Χαλβατζής, να ζητήσει δηλαδή το νομαρχιακό συμβούλιο την εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ και των συμφωνιών που υπογράφηκαν στο Οσλο.

Η πρόταση ψηφίσματος του Δ. Ευσταθιάδη, επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας 2000», κρατούσε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις δύο πλευρές, κάτι που - όπως σημείωσε ο Σπ. Χαλβατζής - «δε συμμεριζόμαστε. Η πρότασή μας πρέπει να αντιμετωπίζει τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους». Τελικά στο ψήφισμα περιελήφθη η εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ και των συμφωνιών του Οσλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ