Τρίτη 27 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Στέλνει τους εκπαιδευτικούς σε σεμινάρια της «LEGRAND»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά καλεί εκπαιδευτικούς ηλεκτρολόγους, να παρακολουθήσουν σεμινάριο συγκεκριμένης εταιρείας

Τσάμπα διαφήμιση και προώθηση των τεχνολογιών της μέσω του δημόσιου σχολείου, κάνει η εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού «LEGRAND» με τη στήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Η Διεύθυνση έχει στείλει έγγραφο στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) και τα Σχολικά Εργαστηριακά Κέντρα (ΣΕΚ) Πειραιά και Δ' Αθήνας και καλεί τα σχολεία να ενημερώσουν «τους εκπαιδευτικούς ηλεκτρολόγους για τη διεξαγωγή ενημερωτικού σεμιναρίου στις βασικές αρχές και τα υλικά δικτύων δομημένης καλωδίωσης χαλκού της εταιρείας ηλεκτρολογικού υλικού LEGRAND».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης της εταιρείας, ενώ θα γίνει δύο φορές, εκτός των ωρών λειτουργίας των σχολείων, ώστε να μην το χάσει κανείς! Οπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν και σχετική βεβαίωση. Πρόκειται για ένα απ' τα χαρακτηριστικά παραδείγματα επανακατάρτισης από εταιρείες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, με τη βοήθεια του Δημοσίου. Να σημειώσουμε ότι η «LEGRAND», στην ιστοσελίδα της, διαφημίζει ότι έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και πωλήσεις σε 160 χώρες. Με τη βοήθεια της πολιτικής που εφαρμόζεται διευρύνεται και στο δημόσιο σχολείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ