Σάββατο 31 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΚΝΕ ΣΤΟ «ΣΥΡΜΟ»
Αρχίζουν αύριο οι εκδηλώσεις

Με μια εκδήλωση με τίτλο «Αντισταλινισμός, η εμπροσθοφυλακή του αντικομουνισμού», αρχίζουν αύριο Κυριακή, 1 Νοέμβρη, οι πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο «Συρμό» για φέτος. Οι νέοι της ΚΝΕ που επιμελούνται τις εκδηλώσεις στο «Συρμό», επιχειρούν μέσα από την αυριανή εκδήλωση να δώσουν απαντήσεις σε πολλά από τα ιδεολογήματα που πλασάρονται στη νεολαία, γύρω από το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, αξιοποιώντας κείμενα του Μπ. Μπρεχτ, θεατροποιημένα ποιήματα για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση, μουσική, προβολή σοβιετικών animation της εποχής κ.ά.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 9 μ.μ. Ο «Συρμός» είναι στο Μεταξουργείο (Κολωνού και Οδυσσέως, πλατεία Καραϊσκάκη). Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, συνεχίζεται τη Δευτέρα με την προβολή της ταινίας «Μάνα», βασισμένη στο έργο του Γκόρκι, στις 9.30 μ.μ.

  • Η Τομεακή Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ πραγματοποιεί σήμερα, στις 6 το απόγευμα, αντιμάθημα Ιστορίας, με θέμα: «Η Αντίσταση του ελληνικού λαού. Η συμβολή του ΚΚΕ στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα». Το αντιμάθημα γίνεται στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καλλιθέα (Θησέως 141).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ