Πέμπτη 19 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

NEWPHARM: Σε 3ωρη στάση εργασίας μετά από απόφαση του Σωματείου Βοηθών Φαρμακείων, Φαρμακοϋπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στην φαρμακαποθήκη «ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΕ», συσκευασίας και εμπορίας φαρμάκων της «NEWRHARM» στα Γιάννενα. Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση κατάργηση των καμερών παρακολούθησης που έχει εγκαταστήσει η εργοδοσία στους χώρους εργασίας.

ΨΝΑ: Με επίσχεση εργασίας από προχτές και με συγκεντρώσεις, χτες στην πύλη του Ψυχιατριακού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), σήμερα στο υπουργείο Υγείας, οι γιατροί του ψυχιατρείου διεκδικούν τις δεδουλευμένες εφημερίες τεσσάρων μηνών καθώς και την αναπροσαρμογή τους απ' την αρχή του έτους.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Επίσχεση εργασίας ξεκινούν τη Δευτέρα και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας απαιτώντας την καταβολή των εφημεριών που τους οφείλονται από τον Ιούλη μέχρι σήμερα.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων την Κυριακή 29 Νοέμβρη, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όρ. πλατεία Κοτζιά), στις 10 π.μ.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Πενταμελή ομάδα εργασίας για την τακτοποίηση των χρεών των δημόσιων νοσοκομείων συγκρότησαν, με κοινή απόφαση, τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας. Τα χρέη των νοσοκομείων αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 6,2 δισ. ευρώ και είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής υποχρηματοδότητησης απ' τον κρατικό προϋπολογισμό και τη μετάθεσή τους στα ασφαλιστικά ταμεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ