Παρασκευή 25 Δεκέμβρη 2009 - Κυριακή 27 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Ενταση της μάχης με στόχο την υπερκάλυψη

Η περίοδος των γιορτών αυξάνει τις δυνατότητες για κάθε Κομματική Οργάνωση να απευθυνθεί σε περισσότερους ανθρώπους του μόχθου

Με το 51,56% του πανελλαδικού πλάνου να έχει ήδη καλυφθεί πριν εκπνεύσει ο πρώτος μήνας της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης (Δεκέμβρης - Γενάρης), διάχυτη είναι η αισιοδοξία για την υπερκάλυψη των πλάνων που έχει καθορίσει η ΚΕ του ΚΚΕ. Η θετική εξέλιξη της Οικονομικής Εξόρμησης σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογεί εφησυχασμό και επανάπαυση. Το αντίθετο μάλιστα. Τις μέρες που απομένουν, επιβάλλεται με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, σχέδιο και άνοιγμα η κάθε Κομματική Οργάνωση να παλέψει για την υπερκάλυψη του πλάνου, την ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχών του ΚΚΕ μετά και το τέταρτο κλείσιμο της περασμένης Δευτέρας έχει ως εξής: Στην πρώτη θέση παραμένει η Οργάνωση Πελοποννήσου με ποσοστό 73,87%, στη δεύτερη η ΚΟ Αθήνας με ποσοστό 58,67% και στην τρίτη η ΚΟ Πειραιά με ποσοστό 57,48%. Ακολουθούν κατά σειρά οι οργανώσεις: Αττικής με 50,30%, Θεσσαλονίκης με 50,10%, Αιγαίου με 47,35%, Κεντρικής Μακεδονίας με 46%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 45%, Κρήτης με 44,64%, Στερεάς - Εύβοιας με 44,55%, Θεσσαλίας με 40,56%, Δυτικής Μακεδονίας με 38,73%, Εξωτερικού με 38% και Βορειοδυτικής Ελλάδας με 35,60%. Η ΚΝΕ κάλυψε το 45% του πλάνου της, ενώ οι ΚΟ «902» και «Ριζοσπάστη» 40% και 35,19% αντίστοιχα.


Η περίοδος των γιορτών είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει ακόμα πιο μαζικό το άνοιγμα στους ανθρώπους του μόχθου, καθώς ενδείκνυνται για περισσότερες επαφές με φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Με την πλούσια πείρα από την προετοιμασία και την επιτυχία της απεργίας της 17ης Δεκέμβρη, με δεδομένο το κύρος των θέσεων του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και γενικότερα στο λαό και κόντρα στη μαύρη αντιΚΚΕ προπαγάνδα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση και τα δεκανίκια της, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, με όπλο το πείσμα και οδηγό τις δίκαιες και ρεαλιστικές προτάσεις του ΚΚΕ, πρέπει να φτάσουν ακόμα πιο πλατιά. Γιατί η οικονομική δουλειά είναι δουλειά πολιτική. Είναι δουλειά δεμένη με τη διάδοση των θέσεων και το δυνάμωμα του Κόμματος, με την προβολή και εκλαΐκευση της πολιτικής πρότασης εξουσίας του ΚΚΕ.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ