Σάββατο 16 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Μαζικά στους δρόμους

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Μακεδονίας και Θράκης βγαίνουν από τη Δευτέρα μαζικά στους δρόμους, προκειμένου να απαιτήσουν λύσεις στα πιεστικά προβλήματα που κάνουν κάθε μέρα δυσκολότερη τη ζωή τους. Παράλληλα, στις αγροτικές συσκέψεις που γίνονται σε πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας οι αγροτοσυνδικαλιστές της ΠΑΣΥ επισημαίνουν ότι ο αγροτικός κόσμος που ξεσηκώνεται και πάλι δεν θα πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη στους καρεκλοκένταυρους των ΠΑΣΕΓΕΣ-ΣΥΔΑΣΕ-ΓΕΣΑΣΕ, στους συμβιβασμένους αγροτοπατέρες, που συνεργούν στην υλοποίηση των αντιαγροτικών πολιτικών και εμφανίζονται σήμερα με «ψευτοαγωνιστικό» προσωπείο, στην προσπάθειά τους να εκτονώσουν τις αγωνιστικές διαθέσεις των αγροτών.

Μετά από απόφαση που έλαβαν οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, από την Κυριακή βγαίνουν με τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και την Δευτέρα θα κατευθυνθούν σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου.

Η Γραμματεία Εβρου της ΠΑΣΥ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στις 17 Γενάρη στα αγροτικά μπλόκα που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Εβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Ηδη μπλόκα υπήρχαν χτες στο νομό Σερρών από αγρότες του νομού που έκλεισαν επ' αόριστον την Εγνατία οδό στο ύψος των Ν. Κερδυλλίων, ενώ αγρότες της Καβάλας έστησαν μπλόκο στον κόμβο της Χρυσούπολης. Αγρότες της Καστοριάς έκλειναν κατά διαστήματα τον κάθετο άξονα της Εγνατίας που οδηγεί στην Αλβανία, στον κόμβο του Βογατσικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ