Τετάρτη 20 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους στη μάχη της Φλώρινας το 1949, στη μνήμη όλων των αγωνιστών που πάλεψαν με πίστη και αυτοθυσία για τα ιδανικά του Σοσιαλισμού - Κομμουνισμού, ο σύντροφος Κώστας Γεωργάτος προσφέρει στο Κόμμα 600 ευρώ, μέσω ΚΟ Δικηγόρων Αθήνας.

-- Ο Στέλιος Βητζηλαίος προσφέρει 300 ευρώ, ως πρώτη δόση, στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κυκλάδων.

-- Αντιστασιακοί του Ιλίου προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Ιλίου.

-- Ο Νίκος Σγουμπόπουλος, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των σ. ΧΡ. ΜΑΡΚΑΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΒΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΕ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΥΦΑΝΤΗ, προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βύρωνα.

-- Ο αντιστασιακός Μπάμπης Λεωνιδάκης, για την επιτυχή κάλυψη του πλάνου της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, προσθέτοντας στην αξιόλογη συμβολή των εργαζομένων, δίνει, δεύτερη δόση, 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ.

-- Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 χρονών, από τη Δρυμαία Λοκρίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, και μέλους του ΚΚΕ στο οποίο παρέμεινε πιστός μέχρι την τελευταία του στιγμή, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ελάτειας προσφέρουν 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

-- Στη μνήμη του αγαπημένου μας συμπεθέρου ΓΙΑΝΝΗ ΧΟΝΤΖΟΓΛΟΥ, για την ονομαστική του γιορτή, οι συμπέθεροί του, Βάσω και Φώτης Μένεγας προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καρλοβασίου Σάμου.

-- Ο αντιστασιακός Μιλτιάδης Αντωνιάδης, από τη Ν. Ιωνία Αττικής, στη μνήμη όλων των αγωνιστών, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 300 ευρώ.

-- Στη μνήμη του πατέρα μου, σ. ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, που μου έδειξε το δρόμο του αγώνα, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αταλάντης Φθιώτιδας.

Φράγκου Μαρία

-- Ο Μήτσος Καστάνης, στη μνήμη του πατέρα του, της μάνας του, των αδελφάδων του ΠΙΤΣΑΣ και ΔΩΡΟΘΕΑΣ, των αδελφών του ΝΙΚΟΥ και ΠΕΤΡΟΥ, εκτελεσμένων από το κράτος και το παρακράτος. Επίσης, των αδελφών του ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗ και ΝΙΚΗΣ, ανταρτών του ΔΣΕ, προσφέρει, μέσω ΚΟ Γυθείου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ για το Μνημείο στην Φλώρινα.

-- Ο σύντροφος Μουρελάτος Γεράσιμος στη μνήμη των συντρόφων του που έπεσαν από τις κάννες των Γ. Παπανδρέου και Εβερτ στο ηρωικό συλλαλητήριο του Δεκέμβρη του 1944 προσφέρει σαν δεύτερη δόση στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 170 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μεσολογγίου.

-- Ο συναγωνιστής Β. Κ. προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας, στη μνήμη του καπετάνιου του ΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ που σκοτώθηκε στις μάχες του Δεκέμβρη από τους φασίστες, συνεργάτες των Εγγλέζων.

-- Ο σύντροφος Αντώνης Ζερμπίνης προσφέρει 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας.

-- Στη μνήμη των συντρόφων - αγωνιστών: ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ, δήμαρχου Ηλιούπολης, ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Παύλος) και ΘΑΝΑΣΗ ΓΟΡΓΟΛΗ (Μουστάκιας), που έγραψε το βιβλίο «Με συντροφικούς χαιρετισμούς», επίσης του ΠΟΤΗ ΒΙΣΒΙΚΗ, δικηγόρου, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Μ. Γ. Γ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ