Τρίτη 2 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Εμπρακτη αλληλεγγύη

Το ΠΑΜΕ, ως μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), απευθύνει κάλεσμα προς τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν και στηρίξουν τις προσπάθειές της για έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής.

Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη που υποφέρει με την κατάθεση χρημάτων από το υστέρημά μας. Ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοίξει η ΠΣΟ για το σκοπό αυτό είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός λογαριασμού 146/761816 - 63

Τενές Χαράλαμπος

Σιούλα Ρουδάμα

Πέρρος Γεώργιος

Σε συλλογική θεατρική «εξόρμηση» καλεί η Γραμματεία Γυναικών του ΠΑΜΕ, στις 17 Φλεβάρη, ώστε να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ», που ανεβαίνει στο θέατρο Τζένη Καρέζη, στις 8 μ.μ.

Τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν μέσω της ΠΣΟ (Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας) στο Λαό της Αϊτής.

Η τιμή των προσκλήσεων, που διατίθενται από τα γραφεία του ΠΑΜΕ, είναι 15 ευρώ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3301.842,210 3301.847,210 3833.786

  • Το συμβολικό ποσό των 312 ευρώ για την εργατική τάξη και το λαό της Αϊτής συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι στην τελευταία γενική συνέλευση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής. Το ποσό θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει το ΠΑΜΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ