Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ασυγκράτητη η Ρεάλ

Η σπουδαία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ελαντ Ρόουντ επί της Λιντς με 2-0 ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε κατά την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι όπως και πέρσι έδειξαν ότι στη δεύτερη φάση μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και πήραν εύκολα τη νίκη απέναντι στους Λονδρέζους. Από κει και πέρα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε και στη Μόσχα, όπου η Σπαρτάκ αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς από την Αρσεναλ με 1-0 εντούτοις επικράτησε στο τέλος με 4-1. Σημαντική νίκη πέτυχε η Αντερλεχτ επί της Λάτσιο, ενώ η Μπάγερν επικράτησε τελικά της αξιόμαχης Λιόν στο Μόναχο με 1-0. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής ήταν: Βαλένθια-Στουρμ Γκρατς 2-0, Μίλαν-Γαλατασαράι 2-2, Παρί Σεν Ζερμέν-Λα Κορούνια 1-3.

  • Στο δρόμο που χάραξαν οι ΗΠΑ φαίνεται να βαδίζει και η Ιαπωνία, που προχώρησε σε μια ενέργεια μάλλον... παρατραβηγμένη. Ετσι, όπως και στις ΗΠΑ, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, θεωρείται ανεπιθύμητο πρόσωπο για τους Ιάπωνες. Η χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» αρνήθηκε να χορηγήσει βίζα στο θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που ήθελε να ταξιδέψει στο Τόκιο για να παρακολουθήσει στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Η δικαιολογία που ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες ήταν το παρελθόν του Μαραντόνα με τα ναρκωτικά.
  • Τελικά οι Ρέιντζερς τα κατάφεραν. Οι πρωταθλητές Σκοτίας ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και απέσπασαν την υπογραφή του υψηλόσωμου Νορβηγού φορ της Τσέλσι για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Οι συζητήσεις με τον Τόρε Αντρε Φλο, όπως επίσης και με την Τσέλσι, είχαν αίσιο τέλος και όλα τα θέματα επιλύθηκαν. Η μεταγραφή θα στοιχίσει περίπου 12 εκατ. λίρες (περίπου 6 δισ. δρχ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ