Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ - ΠΑΟΚ 3-0
Λύγισε νωρίς

Αβέβαιο είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ύστερα από τη βαριά ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόβεν με 3-0. Χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και με τις ελλείψεις των Κατσιαμπή και Τετράτζε, έδειξε σε πολλές περιπτώσεις ότι ήταν απλός θεατής του αγώνα. Από την άλλη, οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά στον αγώνα, κυνήγησαν το γρήγορο γκολ και αφού το πέτυχαν συνέχισαν στο... ρελαντί το παιχνίδι, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα και ίσως την υπόθεση-πρόκριση στη δ΄ φάση του θεσμού.

Ολα ξεκαθάρισαν από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, αφού ο Μπρούγκινγκ στο 5΄, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, και ο Κέζμαν στο 15΄, με προβολή, έβαλαν τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-0, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, που δεν περίμενε το γρήγορο ξεκίνημα και όταν το συνειδητοποίησε ήταν ήδη αργά. Από το 30΄ και μετά το παιχνίδι ισορρόπησε, αλλά ο Κέζμαν, με ένα ιδανικό πλασέ στο 44΄, πέτυχε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγει μπροστά και να κυνηγήσει ένα γκολ που θα έσωζε κάποιες από τις λίγες ελπίδες για τον επαναληπτικό της Τούμπας, σε 15 μέρες. Ομως, οι προσπάθειες τελείωναν πριν καν αρχίσουν καθώς δε θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο τερματοφύλακας των Ολλανδών ανησύχησε μόνο σε δύο φάσεις με τον Ναλιτζή και τον Καμπς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ: Βατερόις, Ντιρκς, Οϊγιερ (66΄ Φάμπερ), Νικιφόροφ, Χάιντσε, Ρόμενταλ, Φαν Μπόμελ, Φόγκελ (77΄ Λούσιους), Κόλκα (85΄ Φαντοέλεν), Κέζμαν, Μπρούγκινγκ

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης (32΄ Καφφές), Βενετίδης, Αμπονσά, Κουλακιώτης, Μπράτιτς, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης, Καμπς, Ναλιτζής (77΄ Βοσκαρίδης), Οκκάς (46΄ Γεωργιάδης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ