Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μάχες εις... πενταπλούν

Εξόρμηση στα ευρωπαϊκά... σαλόνια κάνουν σήμερα πέντε ελληνικές ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Δύο ομάδες ανδρών, λοιπόν, και τρεις γυναικείες θα προσπαθήσουν να ξεδιπλώσουν σαν βεντάλια τις ικανότητές τους και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στη μάχη των τριήμερων τουρνουά της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ανδρών ρίχνονται σήμερα ο ΠΑΟΚ και ο Πανελλήνιος με σκοπό να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» βρίσκεται στο Μάμερ του Λουξεμβούργου όπου στο πλαίσιο του 10ου τουρνουά σήμερα αντιμετωπίζει την ελβετική Λοζάνη (17.30), ενώ στη συνέχεια θα κοντραριστεί με την εσθονική Πάρνου και τη γηπεδούχο Μαμέρ. Ο έτερος εκπρόσωπός μας στην προκριματική φάση του θεσμού στους άνδρες είναι ο Πανελλήνιος, ο οποίος μετέχει στο 2ο τουρνουά στη Ριέκα της Κροατίας. Η ομάδα του Γιάννη Λάιου ξεκινάει σήμερα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τη γερμανική Μπάγερ Βούπερταλ (16.00). Οι επόμενες αντίπαλοι της ομάδας της Κυψέλης είναι η δανέζικη Ααλμποργκ και η κροατική Μοκ Ριέκα. Επικεφαλής στη διοργάνωση έχουν τεθεί οι Μοντικιάρι (Ιταλία), Ματσεράτα (Ιταλία), Τσεστοχόβα (Πολωνία) και Ορεστιάδα.

Για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας σήμερα η Λάρισα, ο Ηρακλής και τα Βριλήσσια αντιμετωπίζουν στα τουρνουά που μετέχουν τις εξής ομάδες: 2ο τουρνουά, Ολλανδία: Λάρισα- Οντένσε (Δανία), 7ο τουρνουά, Ελβετία: Κονκόρτια Λουκέρνης- Ηρακλής, 12ο τουρνουά, Ισπανία: Βριλήσσια- Γκοζντέπ Σμύρνης (Τουρκία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ