Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ «ΜΠΟΛΚΕΣΤΑΪΝ»: «Το προσχέδιο νόμου για την απελευθέρωση της αγοράς υπηρεσιών στη Βουλή (...) το νομοσχέδιο ενσωματώνει τη σχετική κοινοτική οδηγία (γνωστή ως Μπολκενστάιν) που επιτρέπει την ελεύθερη εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών ανά την Ε.Ε. από κατοίκους ενός κράτους μέλους» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ: «Ανοικτό άφησε το θέμα της άρσης της μονιμότητας για συγκεκριμένες θέσεις στο Δημόσιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος (...) "Σφάζουμε υπηρεσίες και ενδεχομένως και ανθρώπους. Η μονιμότητα στο Δημόσιο ισχύει όσο υπάρχουν θέσεις. Αν μια θέση καταργηθεί τότε εννοείται ότι παύει να ισχύει και η έννοια της μονιμότητας" ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι» (το θέμα στα ΝΕΑ - ηλεκτρονική έκδοση).

ΓΙΑ ΧΩΝΕΥΤΙΚΟ «ΛΑ.Ο.Σ.»: «Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: "Το σκεπτικό του κ. Πάγκαλου επιδέχεται συζήτησης και ανάλυσης. Τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα..."» (η δήλωση στο ΑΠΕ).

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ: «Είμαστε ακόμη στην αρχή του κύκλου της οργής, γιατί η νέα πραγματικότητα καταγράφεται εγκεφαλικά, αλλά δεν έχει ακόμη πονέσει πραγματικά. Οταν όμως θα τη νιώσει η υγιής μεσαία και ανώτερη τάξη αυτής της χώρας, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες. Γιατί, ως γνωστόν, η ιστορία έχει αποδείξει πως είναι αυτή η τάξη που όταν φτάνει στα όριά της γίνεται καταλύτης σοβαρότατων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων σε μια χώρα» (από άρθρο του Α. Παπαχελά / ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΦΥΓΕ ΕΣΥ, ΕΛΑ ΕΣΥ; «Ας μάθουν το μάθημα από το πάθημα του Καραμανλή, πέφτοντας με αξιοπρέπεια. Γιατί ότι θα πέσουν διαχειριζόμενοι την κρίση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν υπάρχει παράδειγμα κόμματος που να κέρδισε εκλογές κάνοντας έναν λαό κατ' αρχήν φτωχότερο» (ο Τ. Τέλογλου στο «Protagon»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ