Σάββατο 25 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιλεκτική ενημέρωση...

Μπορεί να διαλαλούν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι «εθνική υπόθεση», αλλά κάθε στιγμή αποδεικνύουν με την πρακτική τους ότι είναι υπόθεση των μεγάλων, ξένων και ντόπιων, οικονομικών συμφερόντων. Γι' αυτό, άλλωστε, η «Αθήνα 2004» έχει επιλέξει την τακτική της επιλεκτικής ενημέρωσης και της καλλιέργειας σχέσεων με τον Τύπο, για να προωθεί την εικόνα που αυτή επιθυμεί.

Στη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου Ζ. Ρογκ και Γ. Δασκαλάκη, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της «Αθήνα 2004» και συντονιστής της συζήτησης Σερ. Κοτρώτσος δεν επέτρεψε σε συντάκτη του «Ρ» να υποβάλει έστω και μία ερώτηση. Προφανώς, για να μη χαλάσει η εικόνα της εκατέρωθεν ικανοποίησης και των χαμόγελων ικανοποίησης, με τυχόν «ενοχλητικές» ερωτήσεις.

Ομως, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι υπόθεσή τους, για τον απλούστατο λόγο ότι γίνεται στις πλάτες του ελληνικού λαού. Γι' αυτό έχει κάθε δικαίωμα να ενημερώνεται πραγματικά και για όλα όσα αφορούν αυτήν τη μεγάλη υπόθεση. Και αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να το υπονομεύει. Ας το καταλάβουν καλά όλοι οι υπεύθυνοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ