Πέμπτη 4 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ «HELLAS ON LINE»
Θέλει να εμποδίσει τη συνδικαλιστική δράση

Στο κενό οι προσπάθειές της, μετά την αντίδραση του ταξικού Συνδικάτου και των εργαζομένων

Τις αυταρχικές μεθοδεύσεις της εργοδοσίας στη «Hellas On Line» - ΙΝΤΡΑΚΟΜ, που επιχείρησε να απαγορεύσει με το «έτσι θέλω» την περιοδεία κλιμακίου του Συνδικάτου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Νομού Αττικής (ΣΕΤΗΠ).

Προσπαθώντας να εμποδίσει την ανάπτυξη της συνδικαλιστικής δράσης και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, «την Τρίτη 2 Μάρτη, απαγόρευσε στον αντιπρόεδρο του συνδικάτου να κάνει περιοδεία στο χώρο. Σκοπός της περιοδείας ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων για τη νέα επίθεση στο λαϊκό εισόδημα και να κληθούν σε άμεση κινητοποίηση. Την Τετάρτη 3 Μάρτη, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδικάτου και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας κάλεσαν την εργοδοσία να ανακαλέσει την απαγόρευση. Αντ' αυτού η εργοδοσία απέκλεισε τις εισόδους και επιχείρησε με τη βία να κρατήσει το Συνδικάτο μακριά από τους εργαζόμενους. Η προσπάθειά τους απέτυχε. Το ότι οι σχεδιασμοί της εργοδοσίας έπεσαν στο κενό είναι αποτέλεσμα των δεσμών του ΣΕΤΗΠ με τους εργαζόμενους».

Καταλήγοντας, το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 6 μ.μ., στο Σύνταγμα και στην προσυγκέντρωση του ΣΕΤΗΠ, στις 5 μ.μ., στην Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ