Σάββατο 10 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ: «Στη μέση οικογένεια η οποία έχει κλείσει τον ημιυπαίθριο για να φτιάξει υπνοδωμάτιο των παιδιών, δεν περισσεύουν τα τρία χιλιάρικα που ρεφάρουν την παρανομία (...) το εισπρακτικό μέτρο, που αφορά περί το 1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, αφαιρεί από τις οικογένειες χρήματα που προορίζονταν για βασικές ανάγκες (...) Αν δηλαδή κάποιος δεν έχτισε στα βότσαλα της ακρογιαλιάς, αν δεν μπάζωσε το δάσος και η παρανομία είναι μόνον ο ημιυπαίθριος, δηλαδή το μπαλκόνι που έκλεισε για να γίνει έξτρα δωμάτιο, τότε θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και άλλα δεδομένα. Επίσης να υπάρξουν και άλλες λύσεις, πέραν της καταβολής ενός ποσού που δεν εξοικονομείται σε συνθήκες κρίσης (...) Ιδέες υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν» (από άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ: «Τι πάει να πει "πράσινο τέλος" στους ημιυπαίθριους; Κολοκύθια τούμπανο! (...) Δεν το κάνουν για το περιβάλλον, για τα φράγκα το κάνουν (...) Ρίξτε μια ματιά στους δημοσιοποιημένους δημοσιονομικούς στόχους (...) πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση φορολογικών εσόδων από ιδρύσεως νεοελληνικού κράτους (...) Τι πάει να πει, λοιπόν, "δίκαιη φορολόγηση"; Λεφτά προσπαθούν να μαζέψουν, τα αρπάζουν από όπου τα βρουν (...) Είναι δίκαιο; Οχι. Είναι απλώς αναγκαίο» (από άρθρο στα ΝΕΑ).

Η ΚΑΡΔΑΡΑ: «Εάν δεν αναλάβουν ο μέσος καταναλωτής και ο μέσος επαγγελματίας το μερίδιο που τους αναλογεί για τη σωτηρία της οικονομίας, η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Δεν είναι θέμα "πατριωτισμού" αλλά υπόθεση κοινής λογικής. Αυτή τη δύσκολη περίοδο και το τελευταίο ευρώ είναι πολύτιμο να πέσει στην ελληνική αγορά» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ