Παρασκευή 14 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
15 ΜΑΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ολα έτοιμα για τη μεγάλη κάθοδο

Εξορμήσεις και περιοδείες μέχρι την τελευταία ώρα

Πανεξόρμηση στους χώρους δουλειάς, κατοικίας και μόρφωσης, παντού όπου βρίσκεται καθημερινά ο εργαζόμενος λαός, πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Αθήνα.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τα στελέχη και οι βουλευτές, οι κομμουνιστές συνδικαλιστές, καθημερινά πραγματοποιούν περιοδείες και εξορμήσεις σε νοσοκομεία, εργοστάσια, πολυκαταστήματα, υπηρεσίες, σχολές και σχολεία, παντού στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στις γειτονιές των πόλεων και στα χωριά της υπαίθρου.

Μοιράζουν την ανακοίνωση του Κόμματος και, με την ντουντούκα, καλούν τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να ξεσηκωθεί. Να πάρει τη θέση του στο πλευρό του ΚΚΕ, να δυναμώσει τον αγώνα, για να μην περάσει η βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσαν η πλουτοκρατία και τα κόμματά της, να ανοίξουν το δρόμο για την άλλη ανάπτυξη, που θα υπηρετεί τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται και οι περιοδείες που έγιναν χτες το πρωί στην υπηρεσία Δημοτολογίων του Δήμου Θεσσαλονίκης και στο εργοτάξιο του ΟΣΕ στη Μενεμένη, με την βουλευτή του Κόμματος Σοφία Καλαντίδου. Αλλά και η απογευματινή περιοδεία στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, όπου τα στελέχη του ΚΚΕ μίλησαν με τους εργαζόμενους και τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ για την ανάγκη να δυναμώσει η αντίσταση μέσα από την ενίσχυση του ταξικού κινήματος, της συμμαχίας ανάμεσα στους εργατοϋπάλληλους και τους μικρούς ΕΒΕ, που έχουν τον ίδιο αντίπαλο.

Σήμερα, Παρασκευή, προγραμματίζονται οι παρακάτω, ανάμεσα σε άλλες, περιοδείες: Στις 12 μ., στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με την Σοφία Καλαντίδου. Ακόμα, στις 12 μ., στο εργοστάσιο ΦΙΛΚΕΡΑΜ, στη 1 μ.μ. στη ΒΙΟΜΕ και στις 7 μ.μ. μαζική εξόρμηση στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ