Σάββατο 29 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συσκέψεις για τον «Καλλικράτη»

Συγκέντρωση - συνέλευση διοργανώνει η Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα Ανω Λιοσίων μεθαύριο Δευτέρα 31 Μάη με θέματα, «Καλλικράτης»: Οι συνέπειες για τους εργαζόμενους και τη λαϊκή οικογένεια και προγραμματισμός δράσης. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Ανω Λιοσίων.

Συγκέντρωση διοργανώνει η Πανδημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Μενιδίου την Τετάρτη 2 Ιούνη με θέμα: «Τι σημαίνει η εφαρμογή του "Καλλικράτη" στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι επιπτώσεις του όσον αφορά το επίπεδο ζωής των δημοτών και των εργαζομένων». Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου (Δεκελείας 42).

  • Η ΝΕ Εύβοιας και η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων για τον αντιλαϊκό «Καλλικράτη». Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζεται: Στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 2 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας (Ελ. Βενιζέλου 12, απέναντι από το δικαστικό μέγαρο), με ομιλητές τους: Α. Κούκουρα, Σ. Ντούρου και Β. Σταματούκο. Στη Λαμία, την Τετάρτη 2 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ, με ομιλητή τον Τ. Χρονά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ