Σάββατο 29 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΝΙΑ
Δικογραφία για επίθεση σε σπίτι μεταναστών

Δικογραφία σε βάρος επτά ατόμων σχηματίστηκε από την αστυνομία Χανίων για την υπόθεση της εμπρηστικής ενέργειας σε βάρος μεταναστών στο σπίτι όπου διέμεναν. Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη στις 00.45 τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, όταν άτομα κινούμενα με μοτοσυκλέτες πέταξαν δύο βόμβες «μολότοφ» στην είσοδο του σπιτιού, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το διοικητή της Ασφάλειας, στο σπίτι έμεναν ένας Τυνήσιος και ένας Σομαλός ηλικίας 19 ετών και κατά διαστήματα άλλοι μετανάστες που τους φιλοξενούσαν. Από τις μολότοφ προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά που κατασβέστηκε από τους ίδιους τους οικονομικούς μετανάστες.

Οι δράστες είναι επτά άντρες, ηλικίας από 17 έως 23 ετών. Σύμφωνα με το διοικητή της Ασφάλειας, ένας 21χρονος και ένας 20χρονος, έριξαν τις δύο «μολότοφ» με τη συνδρομή και των υπολοίπων. Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα των σπιτιών τους όπου και εντόπισε - σε σπίτι δύο αδελφών, οι οποίοι και συνελήφθησαν - ένα δενδρύλλιο κάνναβης και 2 γραμμάρια κάνναβης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ