Τρίτη 22 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 23 ΙΟΥΝΗ 2010
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μεθαύριο η σύσκεψη για το συντονισμό της δράσης

Σε σύσκεψη για το συντονισμό της αγωνιστικής κοινής δράσης εργατοϋπαλλήλων και αυτοαπασχολούμενων στις Κατασκευές καλεί η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, μεθαύριο, Πέμπτη 24 του Ιούνη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της (Ζήνωνος 7 - 9, 2ος όρ.).

Στόχος της σύσκεψης είναι να αναδειχθεί πως αν ο κλάδος των Κατασκευών σχεδιαστεί για να υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, θα μπορέσουν να λυθούν και τα οξυμένα προβλήματα των οικοδόμων. Αλλά και πως η πολιτική που ενισχύει μεγαλοκατασκευαστές και μεγαλοεργολάβους είναι η ίδια που οδηγεί σε αδιέξοδο τους αυτοαπασχολούμενους του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ομοσπονδία απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής όχι μόνο στους εργατοϋπαλλήλους του κλάδου αλλά και στους αυτοαπασχολούμενους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ξυλουργούς, εργαζόμενους στην τσιμεντοβιομηχανία, στη χαλυβουργία, την ΠΑΣΕΒΕ.

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων, σε σχετική ανακοίνωσή της, σημειώνει: «Η κατάσταση από μόνη της δε θα γίνει καλύτερη. Η κρίση θα βαθαίνει, το εισόδημα των εργαζομένων θα μειώνεται, η ανεργία θα μεγαλώνει, οι συνέπειες στο χώρο των αυτοαπασχολούμενων θα πολλαπλασιάζονται, θα συρρικνώνεται το εισόδημά τους. Η Ομοσπονδία μας, πιστεύοντας ότι οι αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της εργατικής τάξης, γιατί βιώνουν το ίδιο τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών σήμερα του ΠΑΣΟΚ, χτες της ΝΔ, σας καλεί σε σύσκεψη για να συζητήσουμε πώς από κοινού θα οργανώσουμε κοινές πρωτοβουλίες καταπολέμησης της ανεργίας και των συνεπειών της στους κλάδους μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ