Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΕΥΑΠ ΠΑΤΡΑΣ
Εκοψαν και πάλι το νερό σε άνεργο!

Αμεση παρέμβαση της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Η «ΔΕΥΑΠ» στην Πάτρα «χτύπησε» ξανά και αυτή τη φορά έκοψε την παροχή νερού σε άνεργο οικοδόμο με άρρωστη γυναίκα στο νοσοκομείο. Η άμεση παρέμβαση της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και του Συνδικάτου των Οικοδόμων, που πραγματοποίησαν δυναμική κινητοποίηση χτες το πρωί στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, ανάγκασε την υπηρεσία να επανασυνδέσει την παροχή νερού στον άνεργο οικοδόμο.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ υπογραμμίζει ότι «τα πρωτοπαλίκαρα της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ συνεχίζουν να χτυπούν τους ανέργους και τους χαμηλόμισθους της Πάτρας, εφαρμόζοντας στην πράξη τις πολιτικές της μαύρης αντιλαϊκής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ - κεφαλαίου που στηρίζουν και οι δήθεν "ανεξάρτητοι" εργατοπατέρες του εργατικού κέντρου Πάτρας.

Το ΠΑΜΕ θα πάρει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα, ώστε να οργανώσει την πάλη των εργαζομένων, ώστε όλοι αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν, αυτοί που δυσκολεύονται, αλλά και αυτοί που θα δυσκολευτούν αύριο να επιβάλλουν να καλύψει η κυβέρνηση και τα μονοπώλια τα χρέη.

Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος του και δε χρειάζεται να παρακαλέσει κανένα "Μπακαλάρο" (σ. το επίθετο του διευθυντή της ΔΕΥΑΠ) για να μην του κόψουν το νερό. Μαζί με το ΠΑΜΕ, με οργάνωση και ταξική ενότητα, μπορούμε να τους σταματήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ