Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Πλην ενός...

Η δήλωση είναι του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή και έγινε προχτές, την Τετάρτη, την ίδια μέρα δηλαδή που η κυβέρνηση διοχέτευσε στον Τύπο τον επερχόμενο υπερδιπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης:

*

«Εμείς στους πολίτες δίνουμε τη μεγαλύτερη παροχή, που δεν είναι παροχή υπό την έννοια του δώρου, αλλά υπό την έννοια της ασφάλειας που έχουμε ως πολίτες της συγκεκριμένης χώρας, της διάσωσης της ελληνικής οικονομίας και φυσικά της προοπτικής την οποία δίνουμε ημέρα με την ημέρα και που είναι η μεγαλύτερη παροχή για τον Ελληνα πολίτη...».

*

Δεδομένου, λοιπόν, ότι τα παραπάνω ειπώθηκαν από τον εκπρόσωπο του κυρίου Παπανδρέου ανήμερα της δημοσιοποίησης του νέου κυβερνητικού σχεδιασμού - που περικλείεται στη φράση «θα μας αλλάξουν τα πετρέλαια» - έχουμε να απευθύνουμε στον κύριο πρωθυπουργό μια παράκληση:

Στον επικείμενο («δομικό», «αναδομικό», «υπερδομικό» κ.λπ.) ανασχηματισμό που θα κάνει, ακόμα κι όλους τους υπουργούς να αλλάξει, έναν και συγκεκριμένα τον κ. Πεταλωτή (θερμοπαρακαλούμε) να τον κρατήσει στη θέση του. Μέσα στην κατήφεια των καιρών, όλο και λιγοστεύουν τέτοιες... «διασκεδαστικές» φωνές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ