Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Με την ίδια επικίνδυνη πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο Θ. Κωνσταντινίδης

MotionTeam

Ο Θ. Κωνσταντινίδης
Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις παρεμβάσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τις υποψηφιότητες στην Κεντρική Μακεδονία:

«Αυτά που συμβαίνουν με τις θέσεις και τις παρεμβάσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκτός από φαιδρά, είναι και πολύ αποκαλυπτικά. Φανερώνουν τη μεγάλη τους υποκρισία για τους δήθεν ανεξάρτητους και αυτοδιοικητικούς υποψήφιους που υποστηρίζουν. Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα πρόσωπα δεν εκφράζουν διαφορές στην πολιτική τους γιατί τέτοιες δεν έχουν. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκαλύψουν ότι έχουν την ίδια επικίνδυνη πολιτική για το λαό, αυτήν του Μνημονίου, του "Καλλικράτη" και της ΕΕ, για να μην υποστούν την καταδίκη από τη λαϊκή ψήφο.

Αυτή τη φορά η καταδίκη τους από το λαό πρέπει να είναι μεγάλη και ηχηρή. Και μπορεί να είναι τέτοια μόνο με την υπερψήφιση των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ. Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικροί αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας. Να δώσουν ψήφο ελπίδας και προοπτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ