Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο ΛΑ.Ο.Σ. εισπράττει πολιτική αντιπαροχή

-- Μιλήσατε για «αντιπαροχή», όταν αναφερθήκατε στον ΛΑ.Ο.Σ. Αντιπαροχή εννοείτε με πολιτικά ανταλλάγματα, με οικονομικά ανταλλάγματα;

-- Αυτό το έχουμε πει μέσα στη Βουλή κι έχουμε πει και χειρότερα μέσα στη Βουλή. Μόνο που ούτε καν έχει απαντήσει και ούτε καν έχουν βρει τη «δημοσιότητα». Εχουμε πει πολύ χειρότερα, όχι υβριστικά, πολιτικά. Από το 2007 είδαμε τον ΛΑ.Ο.Σ. δεξί χέρι σε αντικομμουνιστική εκστρατεία. Και ξεκαθαρίζουμε, άλλο αντιΚΚΕ προπαγάνδα και άλλο αντικομμουνιστική εκστρατεία. Η αντιΚΚΕ προπαγάνδα είναι φυσιολογική γι' αυτά τα κόμματα.

Αντιπαροχή. Κοιτάξτε να δείτε, πολλά έχουμε στο νου μας. Αλλά εγώ σας λέω την πολιτική αντιπαροχή. Ολη μέρα, πέρα από το δίδυμο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ποιο είναι το τρίτο κόμμα που δε λείπει από πουθενά; Αυτό είναι λίγη πολιτική αντιπαροχή; Βγαίνει και μιλάει προσβλητικά, ακόμα και για τον κ. Σαμαρά και πολλές φορές και για τον κ. Παπανδρέου, μα δεν υπάρχει απάντηση στις προσβολές. Μπορεί να βρίζει στην τηλεόραση και υπουργούς της κυβέρνησης ή ξέρω εγώ της ΝΔ, δεν του απαντάει κανείς.

Εσείς τι συμπέρασμα θα βγάζατε; Οτι είναι χρήσιμος. `Η δεν ξέρω, κάποιους έχει στο χέρι. Τώρα, τι να σας πω, μέχρι πού φτάνει η αντιπαροχή; Εμείς βάζουμε την πολιτική, που τη βλέπουμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ