Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δραστηριότητες

Σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη:

ΑΤΤΙΚΗ: Η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση δικαστικών υπαλλήλων στην κεντρική είσοδο των Δικαστηρίων της Ευελπίδων, στις 8 π.μ.

-- Ο Σπύρος Μπότσης, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού, θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο δημαρχείο Δάφνης, στις 10 π.μ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 7 π.μ. περιοδεία στη ΔΕΗ Αισώπου με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.45 π.μ. περιοδεία στο εργοτάξιο και κατόπιν στις υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού με την Ντίνα Μόραλη, υποψήφια δήμαρχο Θερμαϊκού, στις 11 π.μ. περιοδεία στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Θερμαϊκού και στη συνέχεια στις τράπεζες της περιοχής.

- Στις 7.30 μ.μ. περιοδεία στην αγορά και τα εμπορικά καταστήματα Συκεών, με τον Μπάμπη Βέλη, υποψήφιο δήμαρχο Συκεών - Νεάπολης.

- Στις 7.30μ.μ. συγκέντρωση στο πάρκο «Παπαναστασίου», στα «νεόκτιστα» της Πολίχνης με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

- Στις 8 μ.μ. σύσκεψη στο πέτρινο του Δήμου Πυλαίας με τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη.

ΠΙΕΡΙΑ: Ο Γιάννης Σκούφας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και ο Νίκος Σαλπιστής, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, θα περιοδεύσουν στις 11 π.μ., στις τράπεζες ALPHA, EUROBANK, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ και στις 7.30 μ.μ. σε καταστήματα της πλατείας Κατερίνης.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Στις 11π.μ., συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής στα Μουδανιά, θα πραγματοποιήσουν ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και ο Δημήτρης Ζαχαριάδης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας. Στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στα καταστήματα των Μουδανιών.

ΛΑΜΙΑ: Ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, στις 1.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της «ΤΣΙΠΙΤΑ» και στις 8 μ.μ., στα χωριά Γοργοπόταμος, Βαρδάτες, Δαμάστα.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο Βαγγέλης Σταματούκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο «ΣΥΝΚΟ» στις 10 το πρωί. Το μεσημέρι θα περιοδεύσει στα Ναυπηγεία Χαλκίδας και στις 7 το μ.μ., θα περιοδεύσει στη συνοικία Κάνηθος στο ΚΑΠΗ και στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μύτικα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ