Τρίτη 5 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: Κινητοποίηση και συγκέντρωση, στο εργοστάσιο του Υμηττού (Ηλιουπόλεως 1), πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, οι συμβασιούχοι των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ - πρώην ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ). Διεκδικούν άμεση μονιμοποίηση και να σταματήσει το καθεστώς των συμβάσεων και της ανανέωσής τους. Από τις 31 Ιούλη οι περίπου 250 συμβασιούχοι είναι χωρίς δουλειά.

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ»: Νέα συγκέντρωση πραγματοποιούν σήμερα οι πρώην εργαζόμενοι στην «Ολυμπιακή» έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην Πανεπιστημίου, στις 11 π.μ., απαιτώντας να προχωρήσουν οι διαδικασίες καταβολής των αποζημιώσεων, μετατάξεων και συνταξιοδοτήσεων.

ΜΕΤΡΟΝ ΑΕ: Την απόλυση του εργαζόμενου στη ΜΕΤΡΟΝ ΑΕ (χάρτινες συσκευασίες) Αντώνη Τζεμίντιμπη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «χτυπά τη συνδικαλιστική δράση και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους μιας και ο συνάδελφος είναι δραστήριο μέλος του Σωματείου μας και σταθερά υποψήφιος στις εκλογές».

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Σε στάση εργασίας προχωρούν μεθαύριο Πέμπτη 7 Οκτώβρη από τις 11 π.μ. μέχρι και το τέλος της βάρδιας, οι οικοδόμοι της Πάτρας, μετά από απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων και εργαζομένων στις κατασκευές, στην τελευταία τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδικάτου. Ταυτόχρονα, το συνδικάτο καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Γεωργίου μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ. «Καλούμε τους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στον κατασκευαστικό κλάδο, τους άνεργους του κλάδου μας, αυτούς που βιώνουν σήμερα την επίθεση της κυβέρνησης και του κεφαλαίου στα σπίτια τους μαζικά να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ